Jongerenvereniging de Brug

 

 

 

Het doel van onze vereniging  ‘J.V. De Brug’ is een brug vormen tussen de hedendaagse wereld en de kerk, voor jongeren in en rondom de gemeente.

Onze doelgroep begint bij jongeren vanaf de middelbare school, tot ze ongeveer 20 jaar zijn. De meeste jongeren zijn actief lid van de gemeente in Babylonienbroek en Hill en Eethen&Drongelen, maar dat is natuurlijk geen vereiste.

Door het jaar heen, gaan we leuke en gezellige dingen ondernemen, maar we praten ook wat ons bezighoudt en wat we daarvan kunnen vinden in de Bijbel tijdens onze thema-avond-avonden.

Ons winterseizoen loopt van de start van het winterwerk tot de na de afsluiting van het winterwerk zelf. Gedurende dit seizoen wisselen de activiteiten en thema-avonden elkaar af. Het kamp staat dit seizoen weer net als vorig jaar, gepland in het Hemelvaartsweekend.

Dit jaar gaan we ook net als vorig jaar de thema-avonden spreiden over Babylonienbroek en Eethen&Drongelen. De ene keer houden we het in ‘De Korenschoof’ en de andere keer in ‘De Hoeksteen’.

We houden je op de hoogte via WhatsApp, e-mail, Facebook en een stukje in de Voetius.

Voor het seizoensoverzicht klik hier. 

Leiding “JV DE BRUG”