Jongerenvereniging de Brug

 

 

 

 

Het doel van onze vereniging  ‘J.V. De Brug’ is een brug vormen tussen de hedendaagse wereld en de kerk, voor jongeren in en rondom de gemeente.

Onze doelgroep begint bij jongeren vanaf de middelbare school, tot ze ongeveer 20 jaar zijn. De meeste jongeren zijn actief lid van de gemeente in Babylonienbroek en Eethen en Drongelen, maar dat is natuurlijk geen vereiste.

Door het jaar heen, gaan we leuke en gezellige dingen ondernemen, maar we praten ook wat ons bezighoudt en wat we daarvan kunnen vinden in de Bijbel tijdens onze thema-avond-avonden.

Ons winterseizoen loopt van de start van het winterwerk tot de na de afsluiting van het winterwerk zelf. Gedurende dit seizoen wisselen de activiteiten en thema-avonden elkaar af. Het kamp staat dit seizoen weer net als vorig jaar , gepland in het Hemelvaartsweekend.

Dit jaar gaan we ook net als vorig jaar de thema-avonden spreiden over Babylonienbroek en Eethen&Drongelen. De ene keer houden we het in De Korenschoof en de andere keer in De Hoeksteen.

We houden je op de hoogte via WhatsApp, e-mail, Facebook en een stukje in de Voetius.

Om via Facebook op de hoogte te blijven: meld je even aan bij de groep ‘J.V. De brug’.

Voor de thema-avonden vragen we geen bijdrage. Voor de activiteiten wordt dit jaar voor het eerst een contributie van 20,- euro per kind gevraagd voor het hele jaar. Graag willen we je vragen dit mee te nemen op de eerste activiteiten avond op vrijdag 19 oktober 18.

Daarnaast is er nog een avond van de HGJB. Informatie volgt nog maar deze avond is geheel op eigen kosten!

Voor het seizoenoverzicht klik hier.

Leiding “JV DE BRUG”