Jongerenvereniging de Brug

 

 

 

Het doel van onze vereniging “J.V. De Brug” is een brug vormen tussen de hedendaagse wereld en de kerk, voor jongeren in en rondom de gemeente.

Onze doelgroep begint bij jongeren vanaf middelbare school, tot ze ongeveer 20 jaar zijn. De meeste jongeren zijn actief lid van de gemeente in Babyloniënbroek en Eethen en Drongelen, maar dit is geen vereiste natuurlijk!

Door het jaar heen, gaan we leuke en gezellige dingen ondernemen, maar we praten ook over wat ons bezighoudt en wat we daarvan kunnen vinden in de bijbel tijdens onze thema-avond- avonden.

Ons seizoen loopt van de start van het winterwerk tot de na de afsluiting winterwerk zelf. Gedurende dit seizoen wisselen de activiteiten en thema-avonden elkaar af. Het kamp is ons laatste geplande activiteit en zal zoals voorgaande jaren plaats vinden in het Hemelvaart weekend!

De thema-avonden vinden plaats in de korenschoof. Na dat we gezamenlijk deel hebben genomen aan de kerkdienst die voor af plaats vind in de kerk van Babyloniënbroek.

We houden je op de hoogte van de activiteiten en thema-avonden, doormiddel van een Whats-app bericht in onze groepsapp. Wil je toegevoegd worden? Laat een van de leiding dit weten!. Of via een bericht in de Voetius.

Voor de thema-avonden vragen we geen contributie, voor de activiteiten vragen we een bedrag van 20 euro per persoon voor het hele seizoen. (excl. Kamp). Vragen ? jij of u mag ons altijd bellen of appen of aanspreken. Kom jij dit seizoen ook?

Voor het rooster van JV de Brug klik hier.