Jongerenvereniging de Brug

 

 

 

 

Het doel van onze vereniging “J.V. De Brug”is een brug vormen tussen de hedendaagse wereld en de kerk, voor jongeren in en rondom de gemeente.

Onze doelgroep begint bij jongeren vanaf middelbare school, tot ze ongeveer 20 jaar zijn. De meeste jongeren zijn actief lid van de gemeente in Babylonienbroek en Eethen en Drongelen, maar dat is natuurlijk geen vereiste.

Door het jaar heen, gaan we leuke en gezellige dingen ondernemen, maar we praten ook over wat ons bezighoudt en wat we daarvan kunnen vinden in de bijbel tijdens onze thema-avond-avonden.

Ons seizoen loopt van de start van het winterwerk tot de na de afsluiting van het winterwerk zelf. Gedurende dit seizoen wisselen de activiteiten en thema-avonden elkaar af. Het kamp is ons laatste geplande activiteit en zal zoals voorgaande jaren plaats vinden in het Hemelvaart weekend!

De thema-avonden spreiden we over Babylonienbroek en Eethen&Drongelen. De ene keer in de korenschoof, andere keer in De hoeksteen.

We houden je op de hoogte via: What-app en een stukje in de Voetius.

Voor de thema-avonden vragen wij geen bijdrage. Voor de activiteiten vragen wij een contributie van 20,- per persoon ( dit is excl. Kamp)

Voor het rooster van JV de Brug klik hier.

Leiding “JV DE BRUG”