Jeugddiensten

Commissie speciale diensten ‘ Hoor ons loflied’

De commissie “Hoor ons loflied” houdt zich ter ondersteuning van de kerkenraad bezig met het organiseren van speciale diensten binnen onze gemeente zoals jeugddiensten, de jaarlijkse tentdienst en de openings- en afsluitingsdiensten van het winterwerk.

Jong en oud IEDEREEN is van harte welkom in deze diensten om zo met elkaar een waardevolle invulling aan de diensten te geven en het Evangelie aan elkaar over te brengen vanuit een hart vol liefde!

Data van diensten:

18 november 2018 – Jeugddienst

Het thema “Liefde is…” zal in deze dienst centraal staan.

De overdenking wordt ons aangereikt door onze kerkelijk werker Martijn Blankers.

De gelegenheidsformatie “Joined in Faith” zal de muzikale omlijsting verzorgen.

 

25 december 2018  – Dorpskerstfeest

Op 1e Kerstdag ’vieren we s avonds om 18.00 uur het Dorpskerstfeest in onze kerkgebouw.

Na de vele enthousiaste reacties vorig jaar van zowel de zangers, de muzikanten als de dirigent en ook van de toehoorders, willen we opnieuw een koor samen gaan stellen.       Kom je ook?

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Er zal zowel een volwassenen-koor als een kinderkoor gevormd gaan worden. Dus als u of jij van zingen houdt, wees welkom!

Bespeel je een muziekinstrument en wil je met de muzikanten meespelen wij zouden het heel fijn vinden als je er ook bij bent!

De repetities zijn D.V. gepland  op zondag 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december, 16 december en 23 december (generale repetitie) om 11.00 uur ’s ochtends.

Erwin van der Garde zal het koor, van tenminste 15 deelnemers, weer begeleiden en met jullie repeteren. Hij heeft er weer zin in! Als u of jij ook (weer) enthousiast bent om mee te doen, geef dit dan uiterlijk 13 oktober 2018 door aan Erwin.

Mochten er nog vragen zijn dan kan er contact opgenomen worden met: Erwin van der Garde.

 

24 maart 2019

In deze dienst zal Ds. J.W. Sparreboom voorgaan. Verdere invulling van deze dienst is nog niet bekend, de informatie volgt tzt via de Voetius en/of Social Media.


Tentdienst

In het 2e weekeinde van de maand juni vindt het Oranjefeest normaliter plaats. De Oranjevereniging heeft in jaar 2019 de keuze gemaakt om het Oranjefeest ivm Pinksteren te verplaatsen naar het 3 weekend van juni 2019. Wij danken de Oranjevereniging voor deze verplaatsing.

De voorbereidingen voor het inhoud geven aan deze dienst zijn ook in volle gang.