Dorcas voedselactie

 

Dorcas Voedselactie:

 

De voedselactie van Dorcas is ook een jaarlijks terug kerend doel. Deze wordt gehouden rondom dankdag. Ook dit jaar willen we u weer de gelegenheid geven om iets te doen voor de mensen in de Oostblok landen. We weten dat ook daar de nood nog steeds hoog is. Dus de vraag of u een pakket wil inleveren of een gedeelte van een pakket. De zendingscommissie wil dit doen op vrijdag 3 november van 18.30 – 19.30 uur.

Verdere informatie krijgt u via de brievenbus en Voetius.

 

Kledingdepot Dorcas:

 

U kunt nog altijd kleding inleveren bij het Dorcas depot bij Anton en Janneke Vos. De kleding is bestemd voor diverse projecen van Dorcas in Afrika en of Oost Europa.

Kleding die u inlevert moet wel schoon en niet kapot zijn. Ook beddengoed, schoeisel en huishoudtextiel is welkom.

Ophalen is geen probleem, Neem gerust contact op met Anton.

 

 

 

Kent u Dorcaswinkel Brakel ook?

Bent u er weleens geweest? Dorcas heeft inmiddels al meer dan 20 winkels in Nederland. De opbrengst van deze winkels gaat voor 100% naar de diverse projecten van Dorcas. Dus met een aankoop in deze winkel steunt u ook de allerarmsten.

Waar kunt u voor terecht bij Dorcaswinkel Brakel: alle merken speelgoed (ook veel houten speelgoed) wenskaarten en kerstkaarten. Er zijn artikelen van Ichtus Gifts te verkrijgen. Wij hebben diverse soorten snoep en met Kerst weer de heerlijke Bonbons. In het voorjaar is er de violen verkoop. Ook kunt u terecht voor kindertraktaties.

En we verkopen tweedehands merk kinderkleding. U kunt ook kinderkleding door de Dorcaswinkel laten verkopen. Zie voor de voorwaarden: www. dorcaswinkelbrakel.nl

Dorcaswinkel Brakel kan altijd vrijwilligers gebruiken voor in de winkel. Dus zoekt u nog vrijwilligerswerk en spreekt het u of jou aan, schroom dan niet om contact op te nemen en u aan te melden. Er zijn ongeveer 40 vrijwilligers actief in de Dorcaswinkel.